ته چین شلغم:
وقتی برنج را آب کش کردید، ابتدا کف دیگ را آب و روغن می دهید و سپس یکی دو کفگیر برنج جهت ته دیگ می ریزید، آنگاه گوشت گوسفندی یا مرغ محلی خام را روی برنج می گذارید و اطرافش را با برش های شلغم خام پر می کنید. سپس یک قاشق گشنیز خشک را روی آنها می پاشید. باقی مانده برنج ها را اضافه و طبق معمول دم می کنید


مشاوره طب ایرانی اسلامی برنج ,شلغم منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

تست قالب تدریس خصوصی سواد آموزی و معلم خصوصی سواد آموزی جمعیت هلال احمر شهرستان نایین فروشگاه عسل طبیعی کوهستان مورد تائید دکتر عموشاهی مرکز خرید دام زنده در تهران متخصصان فروش instagram