ته چین شلغم:
وقتی برنج را آب کش کردید، ابتدا کف دیگ را آب و روغن می دهید و سپس یکی دو کفگیر برنج جهت ته دیگ می ریزید، آنگاه گوشت گوسفندی یا مرغ محلی خام را روی برنج می گذارید و اطرافش را با برش های شلغم خام پر می کنید. سپس یک قاشق گشنیز خشک را روی آنها می پاشید. باقی مانده برنج ها را اضافه و طبق معمول دم می کنید


مشاوره طب ایرانی اسلامی برنج ,شلغم منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

ابراهیم صنوبر رسانه برتر ایرانیان مجله امیر دانلود رایگان نمونه سوالات آیین نامه راهنمایی و رانندگی+سخت ترین سوالات آیین نامه بلاکچین هواداران هتل آسیا مشهد خرید و فروش و پرورش و تکثیر زالو بهترین سایت دانلود سرا